Косъм в чинията докара шеф Манчев до нервна криза

Яки скандали в новия епизод на "Кошмари в кухнята" този петък

Нещо за четене
13:45 - 09 Април 2019
5226
Косъм в чинията докара шеф Манчев до нервна криза

Тази седмица в „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев се изправя лице в лице с готвачи и замразен дивеч във вилно селище в Родопите, анонсираха от Нова телевизия. Епизодът ще се излъчи в обичайното време - петък от 21 часа.

Ресторант „Романтика“ е част от вилното селище „Романтика форест“, разположено на брега на язовир „Широка поляна“ в Родопите. Селището разполага с 15 вилни къщи, които за разлика от ресторанта постоянно се радват на посетители. С предизвикателството да разбере каква е причината гостите да не посещават местното заведение се заема шеф Манчев.

Злополучният ресторант "Романтика", където шеф Манчев се вихри

След щателна проверка на ресторанта с обещаващо име, кулинарното гуру установява, че романтиката и уютът днес са само мираж. В кухнята се редуват непростими грешки и разочарования. Менюто предлага автентични ястия от дивечово месо, които готвачите просто не знаят как да приготвят. Над печката е композирана импровизация със замразени продукти, а за капак посетителите могат да закупят продукти от ресторанта и да ги приготвят сами на барбекюто във  вилите си.
Търпението на шеф Манчев е на път съвсем да се изчерпи, докато един от готвачите му дава урок по приготвяне на десерт в микровълнова фурна, но когато клиент връща поръчка заради косъм в чинията, в кухнята настава истински апокалипсис. Шеф Манчев изпада в нервна криза и няколко минути не може да се успокои.