Коя е Марго Купър, която влиза в "Сървайвър"?

Моделката пристига от Мумбай заради риалити шоуто

Нещо за четене
15:15 - 07 Февруари 2023
26110
Коя е Марго Купър, която влиза в "Сървайвър"?

Марго Купър, известна още като като победителката в международния конкурс Top Model of the World 2016, както и финалистка на Мис Свят 2019, представяйки България на световно известния конкурс, влиза в тазгодишния сезон на "Сървайвър".

Тя е български модел, израснала в Москва и завършила бакалавърска степен по журналистика. Красавицата е запалена по филантропията и е работила като доброволец по целия свят. Има собствена благотворителна организация “Compassion travels” и прави документални филми за социални каузи, научи Lupa.bg.

Първият филм, който прави е за децата жертва на сексуален трафик в Индия. А един от последните е за уличните деца в Истанбул. Тя подкрепя множество благотворителни организации по света. Има магистърска степен по благотворителен маркетинг и набиране на средства от престижен университет в Лондон. Сега тя живее и работи в Индия, където преследва кариерата си в Боливуд. Там тя направи своя актьорски дебют през 2022 г. Тези дни се очаква моделката да пристигне у нас директно от Мумбай, а след това да замине за Карибите, където ще снимат риалити шоуто. 

"Участието ми в "Сървайвър" е мой избор, не е по принуда. Имам късмета да се докосна до трудностите и борбата на живота само в риалити предаване. За стотици милиони хора по света обаче тази борба е реална. Мнозина се борят ежедневно с глада, болестите, бедността и насилието, за да имат шанс за оцеляване. Независимо колко борбени са мнозина от тях не могат да се измъкнат живи по редица фактори. Благодарна съм за всичко, което имам сега, защото истинските победители са онези, които оцеляват независимо какви борби са водили и с какви трудности са се сблъсквали в живота си" - сподели моделката.