Коя е новата на Ал Пачино - златотърсачката Нур

Източната красавица излиза основно с богати възрастни мъже

Шоу
13:42 - 19 Април 2022
4060
Коя е новата на Ал Пачино - златотърсачката Нур

Преди броени дни американските таблоиди разпростаниха новината, че холивудският ас Ал Пачино има нова изгора - 28-годишната Нур Алфалах, изявяваща се като успешен телевизионен и филмов продуцент в САЩ. 81-годишният актьор и младата му избраница споделят едно легло вече от няколко месеца насам, като двамата са забелязвани заедно на редица светски събития.

Нур Алфала е типична златотърсачка, особено нашумяла по време на връзката си с „динозавъра“ от „Ролинг Стоунс“ Мик Джагър. Тя излиза основно с богати възрастни мъже - сред паралиите, с които е излизала, е и инвеститорът милиардер Никълъс Бергруън. „Двамата с Ал са заедно от известно време и се разбират добре. Разликата в годините не е проблем, макар той да е повъзрастен от баща ѝ“, твърди източник на "Пейдж Сикс" и допълва, че самата Нур произхожда от доста заможно семейство.

Родена е на 02 декември 1993 г. в Кувейт. Бащата на Алфала е от ливански произход, а майка ѝ – от иракски. Сред по-известните филмови проекти на 28-годишната Нур, са „Американски мед“ и „Влюбените“. Нур е само на 22 години, когато се запознава с Мик Джагър и започва връзка с него.

Предполага се, че Нур била с музиканта близо две години. Само 24 месеца след тяхната раздяла, брюнетката бива забелязана на вечеря с Клинт Истууд. Но тогава тя отрече слуховете, че са повече от приятели.

Днес амбициозната Нур може да се похвали с активи от над 10 милиона долара. А доходите ѝ възлизат на стойност от 50 000 до 200 000  на месец. Наскоро тя призна, че възрастта изобщо не е важна за нея, така че няма съмнение, че те не са пречка в отношенията ѝ с известния актьор, който е на 81 години. Неотдавна 81-годишният Пачино сложи край на връзката си с 39-годишната израелска актриса Мейтал Дохан.