Кралските снахи Кейт и Мегън са в тиха война

Мидълтън и Маркъл се състезават коя ще е по-добра в очите на британците

Новини
16:00 - 19 Септември 2019
6758
Кралските снахи Кейт и Мегън са в тиха война

Между кралските снахи Кейт Мидълтън и Мегън Маркъл тече тиха война, алармира „Дейли Мейл”. Двете се състезават която ще изглежда по-добра в очите на британското общество.

Преди броени дни дъщерята на Кейт - принцеса Шарлот, прекрачи за първи път училищния праг. Тя ще се учи в същото училище, в което е и батко й - Thomas's Battersea. Едно от най-елитните учебни заведения на Острова неслучайно е избрано за кралските наследници.

А Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям, със сигурност е една от най-дейните майки на ученици. На 17 септември тя се появи в училището на децата си, за да присъства на тричасова работилница, част от по-голяма кампания за психичното здраве на учениците.

В нейните рамки бе открита и специална градина, предлагаща много възможности за игра на учениците.

Именно тази тема е водеща в благотворителните кампании на Royal Foundation, която след отделянето на принц Хари и Меган Маркъл остана в ръцете на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Дни, след като Меган направи своята първа самостоятелна изява, за да представи колекцията си дрехи в подкрепа на безработни жени, Мидълтън също изгря в целия си блясък, пише „Дейли Мейл”.

Точно както Меган, и Кейт говори дълго и емоционално пред ученици и учители, за да изрази своята теза за ролята на училището в грижата за психичното здраве на децата. По думите й, заниманията навън също оказват сериозен положителен ефект върху подрастващите. А след като си тръгна, всички останаха с впечатлението, че херцогинята е много общителна и земна жена.

Сигурни сме, че след връщането на Меган от майчинство, все по-често ще виждаме самостоятелни изяви на Кейт. И конкуренцията между им става все по-явна.