С какво се храни Кейт Мидълтън

Принцесата хапва сурова храна, която помага да поддържа сияйна кожа, здрави нокти и красива коса

Бюти
14:38 - 12 Юли 2019
3771
С какво се храни Кейт Мидълтън

Безупречният стил на Кейт Мидълтън не може да остане незабелязан. И макар да не е активна както сестра си Пипа, Кейт за кратко време успя да влезе в чудесна форма след двете раждания. Но кралският режим на хранене прави всичко това възможно. Ако се чудите с какво се храни една принцеса, вижте.

Тя обича къри.

Според Каролин Роб, готвач на кралското семейство повече от десетилетие, Уилям се радва на моментите със с Кейт и родителите й, защото се хранят заедно на кухненската маса като нормално семейство. Дукесата изглежда е развила любовта на готвенето, особено на къри, а освен това обича да сервира сама на гостите. Но според принц Уилям не се справя много добре. „Затова съм толкова слаб“, шегува се той.

Тя се придържа към строга диета.

За да отслабне преди нейния сватбен ден, Кейт е била на диетата на Дюкан, която се основава на високо съдържание на белтъчини и ниско съдържание на въглехидрати и с която Дженифър Лопес и Жизел Бюндхен свалиха следродилните килограми. Ключови за режима са чистите протеини, зеленчуците, плодовете и пълнозърнест хляб, а майката на Кейт, която е фен на същата диета добавя котидж сирене и скариди.

Харесва семейните рецепти

За първата си Коледа, прекарана в двореца, Кейт решава да подари на Кралицата чътни, направено по семейна рецепта. „Бях много учудена като го видях на следващия ден на масата“, казва тя.

Хапва сурови зеленчуци

За да остане във форма Кейт хапва сурова храна, която помага да поддържа сияйна кожа, здрави нокти и красива коса. Когато е на крак тя избира севиче, годжи бери, диня, бадемово ляко, табуле.

Тя не се страхува от празничната маса

Когато Уилям и Кейт дойдат с децата, за да прекарат Коледа с кралицата, те ще бъдат посрещнати с всякакви изкушения. Коледната сутрин започва с хрупкава закуска пред църквата, последвана от обяд от салата със скариди или омар, печена пуйка и традиционни добавки като пащърнак, моркови и брюкселско зеле. Вечерята включва печено, пуйка или шунка, както и от 15 до 20 други ястия.

Винаги оставя място за десерта

Семейните събирания често включват традиционни сладкиши или лепкава карамелен пудинг, любими на Кейт и на Уилям. По Коледа кралското семейство може да очаква коледния пудинг и плодова торта за следобеден чай.

Източник: dete.bg