Краят на една легенда: Разрушават къщата на "ВИП Брадър"

Нещо за четене
22:37 - 04 Април 2019
29442
Краят на една легенда: Разрушават къщата на "ВИП Брадър"

Къща на „ВИП Брадър” в Нови хан отива в историята. В момента знаменитата постройка, в която в последните 10 години живяха куп знаменитости в рамките на най-популярното риалити шоу, се разрушава от специално наета бригада. Строителни работници изнасят мебели и подвижни конструкции, разкриха пред Lupa.bg хора от селото.

От около седмица в сградата текат ремонтни дейности на терен, а най-упорития слух в медийното простраство е, че шоуто занапред няма да се излъчва в българския ефир. От Нова са поискали от продуцентите да си дадат една година почивка, преди да решат дали изобщо ще има нов сезон. Телевизията била силно разочарована от рейтинга на последното издание, който не достигна очакваните високи нива. Най-вероятно „ВИП Брадър” ще има, но през 2020 г. Занапред участниците ще бъдат подбирани с изричното одобрение на държателя на лиценза.

Припомняме, че международната компания „Endemol”, която държи лиценза за излъчването на „Биг Брадър“ по света, поиска обяснение от българските си партньори - Нова тв, заради участието на криминално проявения Ванко1 в предния сезон. Наложи се участника бързо да бъде изваден от Къщата.

Участието на Ванко 1 в предния сезон на "ВИП Брадър" донесе куп неприятности на продуцентите

Не е ясно какво ще стане с Къщата на предаването край Нови хан. Сградата е собственост на Нова телевизия. Възможно е пространството да се преустройва за друг риалити проект, допускат в медийните среди. Нова все още не е съобщила какво ще излъчва наесен в праймтайма си. Междувременно телевизията вече е собственост на братята Кирил и Георги Домусчиеви, които внимателно ще подбират съдържанието на канала занапред и в скоро време от медиата официално ще представят следващите си продукции.