Криско нападна кръчмар

Нещо за четене
11:44 - 13 Юни 2022
3591
Криско нападна кръчмар

Криско изригна гневно в социалната мрежа срещу собственик на заведение, в което е бил ангажиран за участие. Хитмейкърът обвини в некоректност съдържателя на нощен бар в Студентски град, като цитира името му.

Кристиан Талев заяви, че отменя участието си в клуба заради некоректно отношение и дори подчерта, че това е честа практика за въпросния господин.

„Участието тази вечер отпада поради некоректното отношение от собственика Марио Дуков. Разбрах, че това е негова редовна практика, така че съветвам изпълнителите, които получат покана за този клуб, да не поемат ангажименти, преди да са сигурни, че ще бъдат спазени уговорените условия“ – написа певецът.

Криско е дал и линк към профила на собственика, за да могат феновете да видят кой точно е некоректният мъж. По-късно рапърът публикува нов пост, където показа, че са отменени участията и на други изпълнители от фолк жанра. 

"Когато си измамник, рано или късно всички разбират това. В случая дори стана прекалено рано. Разказах ви за случая с CLUB ANGEL, където собственикът Марио Дуков (Mario Dukov) ни измами, а после пробва да измами скромната си аудиотрия, че участието е паднало поради липса на интерес. Добре де, но на следващия ден (Събота 11.06) беше обявена да пее Деси Слава.. но О, чудо.. и нейното участие отпадна. Отпадали са ви и предишните гости(Лидия 03.06), отпаднали са ви и всички следващи. Явно няма интерес за никой, така го разбирам.Сами си изтрихте цялата програма за месеца! В това заведение буквално не стъпва жив човек (съжалявам, ако сте вложили нещо), но да си измиваш ръцете с артистите, които каниш, е най-малко неморално. Свързаха се с мен дори хора, които са работили там като персонал, за да споделят горчивия опит, който са имали именно с този човек. Че фалита ви чука на вратата е ясно. Та господин Дуков, няма нищо срамно да не ви потръгне бизнеса, срамно е когато хора като вас се размножават!
А относно интереса, за който споменахте.. може да видите сторитата ми снощи в далеч по-малкия от София, Димитровград" - завършва изпълнителят на "Да или не".