Криско става водещ

През ключалката
11:45 - 23 Април 2019
3724
Криско става водещ

На 8 юни Криско ще влезе в ролята на водещ на третото издание на най-успешния фестивала за нова авторска музика BG Music Festival. Рапърът ще се качи на сцената на Летния театър на град Сандански, където ще се проведе конкурсът.

Общо 20 песни от кандидатствалите 154 ще се борят за победа в третото издание на фестивала за нова авторска музика. Националният музикален форум ще се проведе на 7 и 8 юни в Летния театър на гр. Сандански, като тази година  кандидатите ще се конкурират в три отделни категории: поп, рок, хип-хоп и R’n’B.

Първите награди във всяка от трите категории ще бъдат определени на база оценките на фестивалното жури, изградено от доказани авторитети в музикално-развлекателната индустрия.

За втора поредна година ще има награда на участниците. Всеки от тях ще има възможност да даде своя глас за един от останалите участници, независимо от категорията, като няма право да гласува за себе си.  Освен тях ще бъдат връчени и останалите специални награди: на журналистическото жури, на телевизионните зрители, на публиката в Летния театър и на Кмета и Община Сандански.

След големия успех през 2017 и 2018 година, в третото издание на BG Music Festival отново ще ни радват едни от най-обичаните имена от родната музикална сцена. На 7 юни на голямата сцена ще се качат и рапърите от Murda Boyz, а веднага след тях ще се изяви Дара.

Ето кои са финалистите в третото издание на BG Music Festival

Категория поп:


1. Bobby & Danny Levan
2. MEIA
3. NELS
4. BOYANSKI
5. Цвети Радойчева
6. DOCCIYI, PLAMSKI & ALONEBEATS
7. MINA
8. Toshey

Категория рок:


1. Richard
2. ELEGANCE Trio &Николай Иванов
3. Антифриз
4. Божидара Симеонова
5. Наталия Тенева

Категория хип-хоп и R’n’B:


1. Rally Spassova
2. Боби Ваклинов
3. Kokolea
4. Sookz Ft. Chemshirov & Jordan S.
5. THEO
6. MADJUNA
7. Ицоу