Кристина се изповяда на 60: И двамата ми съпрузи ме тормозеха с ревността си

Новини
15:50 - 29 Юли 2020
46767
Кристина се изповяда на 60: И двамата ми съпрузи ме тормозеха с ревността си

"И двамата ми съпрузи, които съм имала досега, са ме следили. А аз обичам да разполагам със свободата си, в тези моменти малко или много съм била притискана. Минавала съм през страшни истории, свързани с ревността в живота ми...", разкри два дни преди да навърши 60 неувяхващата Кристина Димитрова. И обясни, че това е довело до раздяла.

Една от най-сексапилните ни изпълнителки има два брака зад гърба си - с текстописеца Иван Тенев и с футболиста Георги Димитров. Сега, вече повече от 10 години, дуетната половинка на Орлин Горанов живее с младия си приятел Васил, с когото се разбират перфектно.

Кристина сподели още, че винаги е правила това, което иска и за нищо не съжалява. "Единственото нещо, за което съжалявам, е, че при втория си развод оставих сина си едва 5-годишен, при съпруга си. Тогава, когато се развеждах за втори път, се наложи да направя този компромис спрямо малкия си син. И съжалявам! Но тогава всички мои близки видяха, че аз нямам друг избор. И може би, ако ситуацията беше сега, вероятно пак така щях да постъпя. Компромисът тогава беше свързан с този момент, с детето ми. И вероятно е било грешка. Той дълго не можеше да ми прости, години.”, разкри болезнената история на живота си певицата.  

Сега, на прага на 60-те, певицата се наслаждава на живота и не се притеснява от цифрата.  

“Не съм от хората, които си крият годините, и нямам никакви притеснения, при положение че всекидневно получавам хиляди комплименти и съм щастлива. Пожелавам на жените на моята възраст да се чувстват така, както се чувствам аз в моята кожа. Притеснения наистина нямам - даже напротив, смятам, че помъдрявам от година на година. Някак по-уравновесена се чувствам вече, защото преди бях малко по-луда глава”.

"Тя е толкова луда, че е луда за двама! Лъвица, която не подлежи на дресировка", казва с възхищение Иван Тенев за бившата си съпруга, с която и до днес са в чудесни отношения и са неразделни в работата.

Самата Кристина не отрича: „Да,... хубавото е, че все още имам адски много енергия. Хората трудно ми издържат и обикновено около мен трябва да има двама-трима човека, които да успеят да издържат на моето темпо. И това ме крепи. Наистина е зареждащо! Той е абсолютно прав в тези си думи за мен. Да, луда глава съм и не подлежа на дресировка”, казва тя.  

И връща комплимента на джентълмена агент Тенев: „Аз винаги съм оценявала много Иван, защото той е уникален кавалер. Никога не пропуска празници, не пропуска поводи, в които да ми се обади, да ме покани някъде - заедно с Митко да празнуваме. Подаръците, които прави - и не само на мен, а на всички мои близки, това е уникален жест. Той никога не забравя... Но наистина отстрани звучи невероятно, защото при доста други разводи, когато вече хората си станат “бивши”, тези неща се забравят. И като че ли не уважават жената, която е била до тях, независимо че са приключили отношения с нея.”

Криси обаче е намерила истинското щастие едва със сегашната си половинка - Васил. „Най -после срещнах мъж, който не ме ревнува от хората, с които имам работа, от бившите ми мъже, от бившите ми връзки. Не съжалявам никога за това, което се е случило - така е трябвало да се случи. Гледам напред. Не живея с миналото, а само в настоящето и с бъдещето.”, отсича дръзко певицата.