КРИЗА! Любимецът на Мел Гибсън Христо Живков стана жиголо

През ключалката
15:05 - 05 Юли 2020
21316
КРИЗА! Любимецът на Мел Гибсън Христо Живков стана жиголо

Нежната българска кинозвезда Христо Живков, нашумял с ролята на Йоан Богослов в мегахита на Мел Гибсън "Страстите Христови", го е докарал съвсем до просяшка тояга отвъд Океана. Нашенецът от години упорито се е заселил в Лос Анджелис, макар да няма никакви ангажименти. Покрай замирането на шоубизнеса, причинено от епидемията от COVID-19, Ицо тотално е скъсал джоба и е принуден да осребрява привлекателния си външен вид, шушукат нашенци в Града на ангелите.

45-годишният Живков напоследък често е забелязван с дами на възраст 60 и дори 70+, които примират по смуглите му, балкански черти. Ваклоокият актьор е внимателен и нежен компаньон и благодарение на това успява да свърже двата края в периода на тежка криза за изкуството.

"Нарича ги "приятелки", но май си е станал чисто жиголо. Всяка седмица излиза с различна бабичка, води ги по ресторанти и разходки. Не е редно да го съдим, обаче, в Лос Анджелис в момента има поне 300 000 безработни актьори", твърди наш информатор от българската диаспора, собственик на малко заведение в града.

Иначе Христо Живков има запазен ангажимент при Мел Гибсън, на когото е любимец, да се снима в продължението на "Страстите..." Филмът трябваше да излезе на екран това лято, като в него ще се проследят трите дни непосредствено след страданията на Голгота. Коронавирусът обаче отложи снимките за догодина, а през това време Живков се оправя както може.

Актьорът има слабичък ангел, както видяхме от флирта му с фолкаджийката Емануела във ВИП Брадър