Курумбашев вещае проблем с регистрацията на Слави

Впечатляващо е да кажеш, че е отвратителна думата партия, а ти правиш партия, коментира бившият кукувец

Политика
12:06 - 07 Октомври 2019
5849
Курумбашев вещае проблем с регистрацията на Слави

Петър Курумбашев прогнозира проблем с регистрацията на партията на Слави Трифонов "Няма такава държава". Бившият червен евродепутат и някогашен идеолог на тв предаването "Ку-ку" обясни, че е имало проблем с регистрирането на партия „Ку-ку“.

"По отношение на медиите, нека да се върна към спирането на предаването. Изчетох 10 000 неща, всички анализатори трябва да са много доволни от Слави. Цяло лято имаше какво да дъвчат. Сега какво се излъчва по Би Ти Ви от 10,30 вечерта. Нека да оценим медийния продукт на Слави", коментира Курумбашев пред Би Ти Ви.

"Едно е да задаваш въпроси, а друго да даваш отговори. Учредяването не прилича на прозрачност и публичност. Впечатляващо е да кажеш, че е отвратителна думата партия, а ти правиш партия", добави той. 

"Нормално е хора от шоуто да имат позиция по отношение на случилото се в БНР. Какво се случва в българските медии и е хубаво да имаш ясно отношение-добро ли е или не. Основаването е в кръга на хората, които правеха шоуто. Интересно е какви хора ще бъдат привлечени. Важно е да видим какво смятат за Русия, за плоския данък. Тази партия ще има време да се подготви за парламентарните избори. Партия е да успееш да имаш структури в Ген. Тошево, Роман и т. н.", каза още Петър Курумбашев.

Доскорошният евродепутат коментира и предстоящите кметски избори. "В София БСП никога не е била хит на сезона. БСП търси печеливша формула, опитвайки се да обедини недоволството от сега управляващите. Манолова има подкрепа на БСП. В някои от дебатите е сериозният разговор за дебатите на големия град. Бил съм общински съветник и не виждам нито един проблем решен като „Топлофикация-София“, почистването на града, идеята за надземна железница. Това означава, че управлението не се е справило. Върши работа да предлагаш конкретни неща. Ако Манолова бъде избрана за кмет, ще има труден живот. Кандидатурата на Милко Калайджиев за кмет на ДПС е динамит, взривоопасна смес", даде своята оценка Курумбяшев.