Лъсна гадна измама! Англичани с имоти на морето са бесни

Излъгали ги, че имаме 12 месеца лято, разкри актьорът Веселин Ранков

Общество
22:00 - 03 Октомври 2024
9762
Лъсна гадна измама! Англичани с имоти на морето са бесни

Лъсна типична ганьовска измама по родното Черноморие. За нея разказа актьорът Веселин Ранков, а потърпевшите са англичани.

"Целият този наплив на англичани към българското Черноморие, аз съм от Балчик, те закупиха имоти по Черноморието, но бяха измамени и бяха излъгани, че нашето лято има 12 месеца и ще разполагат толкова много с топло слънце, или да отдават тези имоти под наем. Затова сега има малко англичани в този район", разкри той пред Нова телевизия.

Ранков обясни, че доста повече са германците, които са изоставили или разпродали всичките си имоти в Германия, и идват в България не заради нещо друго, а тъй като много бежанци има там и казват, че това вече не е Германия.

"Те работят твърде сносно и добре, разбира се, интернетът помага в цялото това преживяване тук и те се радват на добър прием и от наша страна", допълни той.

"Предполагам, че това ще бъде до момента, в който, не дай си, Боже, да тръгнат много бежанци от една друга страна, които може да залеят България и тогава не знам къде ще ходят", каза още Ранков.