Лечков: Лъжата е част от свитата на Бербатов

Сега разбрахте защо толкова ги критикувам, заяви вицепрезидентът на БФС

Спорт
15:09 - 18 Март 2022
1679
Лечков: Лъжата е част от свитата на Бербатов

Членът на Изпълкома на БФС - Йордан Лечков, остана изключително разочарован от случващото се в НДК, където Димитър Бербатов все пак провежда Конгрес на футболния съюз. 

"Разбрахте ли сега защо ги критикувам толкова време Бербатов и свитата му? Защото мислят само за себе си, защото тяхното не е егоизъм, то егоцентризъм. Това са хора, които вярват, че са център на вниманието, но не получават удовлетворение от собственото си възхищение.

Егото им лъсна днес с пълна сила пред цяла България. Бих казал даже по целия свят, тъй като световните агенции ще отразят и тази новина, бъдете сигурни.

Казвал съм го - големи футболисти, малки като хора. Вижте им реалните гласове - 82 човека. Това е тяхното лице. Къде са им 300 гласа. Лъжата и измамата са част от тях.

Те мислят за себе си. Само и единствено. Не да спасят футбола у нас, а да спасят себе си. Да се докопат до властта. Голям мерак, голямо нещо. За целта правят магарии. Не казвам циркаджийски номера, защото циркът е велико изкуство и да не го обиждаме", заяви Лечков пред Блиц.