Легендарната София Лорен откри ресторант в Милано

Имала съм много страсти в живота си и една от тях несъмнено е храната, заяви актрисата

Нещо за четене
14:18 - 14 Октомври 2022
4823
Легендарната София Лорен откри ресторант в Милано

88-годишната София Лорен присъства на откриването на ресторант "Il Sophia Loren Restaurant" в Милано.

Тя винаги е била олицетворение на блясъка и този път също не направи изключение, появявайки се в елегантен бял костюм с панталон, за да отвори най-новото от едноименните си заведения за хранене в Италия.

Няколко членове на семейството на италианска дива участваха в събитието: синът ѝ Карло Понти младши и двамата ѝ внуци от унгарски произход, 15-годишният Виторио и 10-годишната Беатрис

Диригентът Карло Понти младши и унгарската цигуларка Андреа Мешарош се запознали във Виенската музикална академия и сключили брак през 2004 г.

В сайта на ресторанта, София пише: "Имала съм много страсти в живота си и една от тях несъмнено е храната. Никой режисьор не е успял да ме постави на диета и никога не съм отказвала хубава чиния с паста в полза на талията си.

Часовете, които прекарах в кухнята, бяха сред най-щастливите в живота ми. Когато ме помолиха да отворя верига ресторанти в моя чест, много се замислих за тежестта и отговорностите, свързани с името ми на табела.

Никога не съм искала да участвам в истории, които не чувствам като свои, но никой не ме е ухажвал толкова, колкото Лучано Чимино и днес съм щастлива, че приех това прекрасно приключение и горда, че съм част от екип от талантливи неаполитанци, които искат да изнесат автентичността на неаполитанската кухня в света.

За мен и Лучано, храненето е свещено нещо и за да го споделим с тези, които мислят като нас, ние изградихме "храм" на празника, уникално и емоционално място, където най-добрите готвачи в света опитват силите си в ястия и пици".