Lepi grome moj: Баровци броят 2400 лева за ВИП маса за концерта на Цеца в Бургас

Сръбската звезда идва за голямо шоу на Морската гара в града

Легенди
16:57 - 07 Юни 2023
8364
Lepi grome moj: Баровци броят 2400 лева за ВИП маса за концерта на Цеца в Бургас

Любимката на Сърбия и на Балканите Цеца Ражнатович, позната в миналото като Цеца Величкович, идва у нас за голям летен концерт на 29 юли на Морската гара в Бургас. След срещите си през юни със своите почитатели в Швеция, Босна и Херцеговина и Ниш, Кралицата на балканската музика ще зарадва отново и многобройните си почитатели.  

Ceca обещава едно незабравимо двучасово шоу на живо с вечните си хитове - „Kukavica”, “Zabraneni grad”, “Lepi grome moj”, “Pile”, “Beograd”, “Trepni” и много други.

Билетите са вече са в продажба като цените започват от 66 лв., а ценовите категории се покачват с тяхното изчерпване и ще достигнат до 120 лв.

В продажба вече са и специални VIP маси за почитателите на Ceca, които са разделени в три категории - VIP Ceca - маса за до четирима души, VIP Plus Ceca - маса за до осем души и ULTRA VIP билети.

Цената на първия пакет е 800 лева, а на втория - 2400 лева. Това означава, че в първия случай билетът за един човек на маса за четирима е 200 лева, а във втория - 300 лева плаща един човек на маса за 8.

Цена на ULTRA VIP билети не е указана, като резервации за тях се правят само по телефона и вероятно включват и лична среща с някогашната съпруга на покойния военен командир на сръбските паравоенни формирования "Тигри" - Желко Ражнатович - Аркан.

VIP билет включва висока маса на специално изградената за концерта VIP платформа на три нива.

Ceca е вече 35 години на сцена и държи рекордите за трите най-големи концерта на Балканите – през 2002 в Белград на „Мала Маракана“, с публика над 100 000 души, през 2006 на „Ушче“ - концерт, който събира около 150 000 зрители и пак на „Ушче“ през 2013, когато сръбската звезда пее пред 170 000 фена. 

През 2005 г. Ceca получава наградата за най-добър изпълнител на Балканите за всички времена, а в края на април тази година, легендата на сръбската музика е удостоена с приз за цялостно творчество на фестивала „Sabor narodne muzike 2023 и стана най-младата певица, която получава тази престижна награда в Сърбия. 

Цеца по време на сватбата си с Аркан през 1995 г.

Наричат я Богинята, Кралицата, Майка на нацията. Заедно с Лепа Брена са от най-големите попфолк звезди на Балканите за всички времена. 

Цеца Величкович, чието рождено име е Светлана, винаги е казвала, че не би променила нищо в живота си. Убедена е, че за всичко, което й се е случило, си има причина. Както за добрите, така и за лошите неща. Точно заради това вдовицата на Аркан не съжалява за абсолютно нищо.

"Сърбите и българите си приличаме - имаме еднаква емоционалност, заряд и манталитет, обичаме една и съща музика и дори храната ни е сходна. Ние сме весели хора. Когато идвам в България, а то напоследък е често, виждам, че хората са усмихнати, позитивни. Това ме кара да мисля и вярвам, че са щастливи, доволни и се чувстват добре. А аз обичам да съм обградена от позитивни хора", казва изпълнителката на "Забранени град".

Цеца Величкович не сдържа сълзите си на сцената на една от най-емоционалните за нея песни – "Pile", която посвещава на своя любим покоен съпруг Аркан.

* Lepi grome moj - Мой красив гръм