Левски: Излизаме на световната сцена

Спорт
14:44 - 10 Ноември 2022
2185
Левски: Излизаме на световната сцена

Левски представи нова колаборация, включваща интерактивни фен артикули. От клуба са на мнение, че по този начин ще излязат като иноватор на световната сцена.

Ето какво пишат "сините":

"Левскари,

Представяме ви Digital fashion – колаборация, изцяло в полза на клуба, която ще изкара „ПФК Левски“ на световната сцена като иноватор в създаването на интерактивни фен артикули.

Продуктът, който ще имате възможност да поръчате съвсем скоро, е реализиран в партньорство с Благовест Димитров (@bdimitrov) – графичен дизайнер и AR Creator.

През 2018-ата Благовест е избран да бъде сред първите 100 души в цял свят, които имат достъп до създаването на AR ефекти за Instagram. От тогава до днес, неговите AR ефекти са генерирали над 30 милиарда импресии и са използвани от някои от най-известните хора по света. Той е и официален Meta Spark партньор за България от 2019 година, а от 2022 и TikTok Effect House Insider.

Благовест има богато сътрудничество с „ПФК Левски“ през годините, като през 2019, заедно с клуба реализират първия AR филтър за „Левски“ във facebook, който нарежда клуба до едни от първите в света, които предлагат свой собствен AR филтър на феновете. AR филтърът от 2019 на „Левски“ придобива бързо популярност и генерира милиони използвания. През 2017-ата, Благовест печели конкурс, създаден от клуба и феновете, и създава първите Viber стикери на Левски."