Левски обяви как ще се влиза на мача

Спорт
18:54 - 06 Август 2020
1049
Левски обяви как ще се влиза на мача

Ръководството на Левски, чрез своя официален сайт, уведоми как ще се процедира с притежателите на абонаментни карти за първия домакински двубой срещу Берое.

"Левскари,

Във връзка със заповед №РД-01-452/04.08.2020 г. на министъра на здравеопазването, разрешаващи провеждането на срещите от Първа лига пред публика, при заетост до 1000 души на сектор, Ви уведомяваме, че на двубоя от 1-ви кръг на Първа професионална лига срещу Берое на 10 август, понеделник от 20 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще могат да влязат всички притежатели на абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. до 23:59 часа на 6 август 2020 г.

Привържениците закупили своите абонаментни карти, след този срок ще получат билет за Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, който ще могат да вземат от официалния магазин на „ПФК Левски“.

Привържениците закупили своите абонаментни карти ОНЛАЙН след 17:30 часа на 7 август, петък НЯМА да могат влязат на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за срещата с „Берое“.

С оглед на ограничения капацитет на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ във връзка с противоепидемичните мерки, клубът ще информира допълнително своите привърженици за възможността да се пуснат билети в свободна продажба.

Колекционерските билети за мача срещу Берое остават в продажба. Всеки привърженик, който иска да подкрепи клуба, може да си закупи колекционерски билет.

Един за всички, всички за Левски!", пишат сините на своя сайт.