Левски стяга лумпени за война с бъдещото правителство

Спорт
17:00 - 30 Ноември 2021
7802
Левски стяга лумпени за война с бъдещото правителство

ПП, ИТН, БСП и ДБ още водят преговори за съставянето на нов кабинет, а вече имат сериозен враг с 2 000 000 потенциални гласоподаватели зад гърба си.  Ръководството на Левски готви бунт срещу новата власт в лицето на "Продължаваме промяната" и спрягания за бъдещ министър на спорта Радостин Василев, който е от партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ", научи Lupa.bg.

Юристът, завършил право в Софийския университет, никога не е крил пристрастията си към ЦСКА, като за известен период защитаваше клуба на международно ниво. Василев е и специалист в областта на спортното право. 

От Левски се възпалиха от факта, че проблемите на ЦСКА със стадион "Българска армия" са били основна тема по време на дебатите в сектор "Спорт" при консултациите за коалиционно правителство.

Декларацията на сините отново беше завоалирана - без конкретни имена, с недомлъвки и в стил: "Думам ти, дъще - сещай се, снахо!"

Сигурни източници обаче твърдят, че "сините" стягат ударните бригади от лумпени за протести срещу новата власт. Известен факт е, че неонацисти и отрепки от Сектор "Б" са постоянно платено присъствие при всяка проява на гражданско неподчинение, обикновено на страната на този, който цака повече.

Цялата ситуация е много странна и гротескна. До момента левскарите все още не плащат наем за стадиона си, за разлика от ЦСКА, а и традиционно са били облагодетелствани от политическата върхушка у нас.

"Някак не е редно точно от Левски да декларират, че винаги са стояли встрани от политиката, защото е смешно. Смешни са и исканията им стадион "Раковски" да им бъде подарен", заявиха от "Армията".