Лора Крумова показа сина си за сефте от бебе

Малчуганът е одрал кожата на известната журналистка

Шоу
07:51 - 13 Декември 2022
11843
Лора Крумова показа сина си за сефте от бебе

Журналистката Лора Крумова рядко радва почитателите си със снимки и разкази за това как прекарва свободното си време за разлика от повечето свои колежки в телевизията. И ако бившата партньорка на Георги Коритаров разбираемо не иска да показва своето наедряло тяло, то странно защо от години криеше вече порасналия си син, когото не бяхме виждали от бебе.

Все пак от време на време излиза по някой и друг любопитен факт от ежедневието на Крумова, когато не е на екран. Тв водещата, която роди преди 9 години, е много горда със сина си Явор, когото показа наскоро в социалните мрежи.

Момченцето вече е ученик в София, а от фотоса, споделен с последователите й в мрежата, е повече от видно, че малчуганът е одрал кожата на популярната си майка, но пък по нрав прилича изцяло на татко си Сотир, който е учител по сърф.

Известно е, че бащата на Явор и един от най-добрите инструктори по водни спортове в България и собственик на школа по сърф, която се намира в къмпинг Градина покрай Созопол. Именно там фамилията прекарва и цялото си лято, а зимата Сотир е учител по ски на курорта Боровец.

Лора и Сотир се познават и са заедно от 2009 г. и имат две деца, но все още не са вдигнали мечтаната от журналистката сватба. Преди време тя призна през смях в ефир, че при една семейна кавга с дъщеря си – 3-годишната Мина ядосано й се сопнала, че баща й ще я махне, защото не му е съпруга.