Ловци от Раковски: Полудяхме от полицейска репресия

Близо 100 души са получили призовки за разпит в Икономическа полиция

Крими
15:15 - 11 Ноември 2021
1992
Ловци от Раковски: Полудяхме от полицейска репресия

Полудяхме от полицейски коли и репресия. Това коментираха членове на ловната дружинка в Раковски, призовани в Икономическа полиция. Близо 100 души са получили призовки, като всеки един призован има точен час за явяване. 

Младен Мандраджийски също е сред привиканите ловци. Пред "Марица" той посочи, че няма и представа защо е призован самият той и неговите другари по пушка. "Пред нас спря полицейска кола. Полицаят ми връчи призовката. Видях каква пачка с призовки носи. За щастие детето не видя това, по това време имаше онлайн обучение", коментира Мандраджийски.

Призовките са връчени заради сбирка на ловци с кандидат-депутат. Много от привиканите обаче твърдят, че въобще не са били там и недоумяват защо трябва да си губят времето и да отсъстват от работа, за да се явят в Икономическа полиция.

"Не е станало нищо нередно. Той дойде да си представи програмата. Всичко беше 10-15 минути. След това си придължихме обяда", обясни Мандраджийски, който е бил на сбирката край язовира в кв. "Ген. Николаево". 

На място са също кметовете на Стамболийски и Раковски Георги Мараджиев и Павел Гуджеров.