Лоялните на Нинова пропищяха от репресия на службите

Политика
16:17 - 07 Октомври 2024
2270
Лоялните на Нинова пропищяха от репресия на службите

БСП гърми от скандали. Вместо след обединението проблемите в столетниццата да стихнат, те избуяха. Социалисти вече се жалват, че са репресирани от службите заради различно мнение. „Явно новото ръководство на БСП е толкова уплашено от истината, че започнаха през службите да преследват тези, които изказваме мнението си за тях. Преди малко излязох от полицейското управление в Нова Загора, където ми снеха сведения по искане на Дирекция "Киберсигурност" в качеството ми на администратор на фейсбук групата "Аз подкрепям Корнелия Нинова", която има над 20 000 члена“. 

За това съобщи в социалните мрежи Васил Стоянов. Ето още от разказа му за случилото се днес:

„Очевидно е, че групата не се занимава с киберпрестъпления, а с политическа дейност, анализи, коментари. Привикването ми явно има за цел сплашване и налагане на цензура във Фейсбук групите, които администрирам.

От борците с киберпрестъпления ме питат дали познавам себе си и дали управлявам собствения си профил, както и дали управлявам профилите на други двама души ( една от които майка ми), които са администратори заедно с мен в определен брой групи свързани с БСП и най-вече групи за подкрепа на Корнелия Нинова.

Новото ръководство на БСП, които всички инакомислещи наричаме превратаджии, не могат да овладеят социалните мрежи. Не могат да наложат цензура! Не могат да затворят устата на несъгласните! Несъгласните сме много повече от тях. Не съм им аз проблемът като администратор в няколко групи, а десетките хиляди социалисти, леви хора, които ги презират и пишат срещу тях за всичко, което направиха и правят.

Още по-убеден съм, че тези хора са вредни за БСП и за българската политика. Нито глас за тях на изборите!“, заявява Васил Стоянов.