Лукарски чукна 48 в екзотичен курорт в Щатите (СНИМКИ)

Новини
22:20 - 24 Юни 2020
9373
Лукарски чукна 48 в екзотичен курорт в Щатите (СНИМКИ)

Бившият шеф на СДС Божидар Лукарски си почива царски с новата си съпруга Лида Азади в екзотичния американски град Сан Клементе, в щата Калифорния. Семейството отдъхва в луксозна вила, сред зеленина и уют, заедно с трите дъщери. Лукарски има две момичета от първия си брак, а Лида – едно.  

В красивото градче, на брега на океана, Лукарски отпразнува и рождения си ден – синият лидер стана на 48. Синият политик не пропусна да се похвали и с подаръците за празника си – аксесоари с емблемата на любимия му отбор „Манчестър Юнайтед“ и ръчно изрисувани картички с мили поздравления от децата му. 

На снимките от курорта Сан Клементе, които сподели съпругата на Лукарски, ясно личи, че той се чувства щастлив и доволен.

Прочутият седесар се ожени за Лида през лятото на миналата година. С екзотичната красавица, която е полуперсийка, Лукарски има история като от приказка – двамата се познават от деца, израснали са заедно, а майките им били близки приятелки. Красивата дама обаче заминала за САЩ, където и досега върти успешна кариера на брокер на недвижими имоти. 

След сватбата, политикът стегна и замина да живее с третата си жена в Калифорния.

Лукарски има два брака зад гърба си – първият е с Аделина, от която са двете му момичета. Бурният брак с танцьорката Ива Йорданова, пък, не издържа и две години, въпреки пищната сватба, която младоженците вдигнаха на морския бряг.