Lupa.bg разкри: Арестуват за расизъм бившия на Русата Златка (СНИМКИ)

ММА боецът Георги Валентинов е сред издирваните гамени, сътворили поръчковите безобразия на мача с Англия

Общество
12:50 - 16 Октомври 2019
16307
Lupa.bg разкри: Арестуват за расизъм бившия на Русата Златка (СНИМКИ)

Бившият годеник на Златка Райкова е сред издирваните гамени, сътворили платения расистки скандал на мача с Англия в понеделник, научи Lupa.bg от свой източник в МВР.

Палавата Златка и професионалният бияч бяха сгодени, но се разделиха

ММА боецът Георги Валентинов е на мушката на ченгетата заради маймунски скандирания и нацистки реплики към чернокожите в националния отбор на Великобритания Тайрън Мингс, Рахийм Стърлинг и Маркъс Рашфорд. Последните двама ни вкараха общо три гола. Като резерва през второто полувреме влязоха и Джейдън Санчо и Калъм Уилсън, който също обраха гнева на платените ултраси.

26-годишният старозагорец вече се търси от полицията, за да бъде натикан в ареста за 24 часа, отсече униформеният ни източник.

ММА биячът стана известен покрай връзката си с палавата Златка Райкова.

ММА биячът с открито лице...

...и прикрит зад черна маска

Двамата с блондинката дори се сгодиха на сцената на шоуто „Като две капки вода”, но се разделиха със скандал миналия ноември. След футболния хулиган Русата Златка побърза да скочи в леглото на футболиста Благой Георгиев – Джизъса и дори му роди дете.

Търсеният от полицията Георги Валентинов е спряган за един от най-добрите български ММА бойци. За гърба си биячът има 18 победи, от които 4 с нокаут и 2 със събмишън, както и пет загуби.