Любо Пенев: А може да не са наказани съдиите, които трябва

Спорт
14:55 - 04 Ноември 2022
1788
Любо Пенев: А може да не са наказани съдиите, които трябва

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди срещата на своя тим с Пирин (Благоевград). Утре двата тима се изправят един срещу друг в 15:00 часа на стадион в Бистрица, а наставникът на “червените” заяви, че няма кадрови проблеми в своя отбор.

Освен това той засегна въпросът с решението петима от родните ни съдии да бъдат със спрени права.

“Аз по принцип очаквам от моя отбор. Пирин има нов треньор, направиха няколко промени в последните месеци. Аз мога да говоря за нас и това, което ще преследваме. Във всички мачове, в които участваме, искаме да побеждаваме. Такава е настройката и мотивацията на целия отбор.

Всеки отбор може да ни изненада. Не знам какво са тренирали. Аз залагам на това, което можем ние и трябва да покажем, и да приложим, за да спечелим трите точки“, добави той.

"Решението на Михайлов не съм го чел за тези петима съдии”, заяви Пенев относно становището на БФС.

„Гледах Рома – Лудогорец, защото ми е интересно. Това е по-следващият ни съперник от първенството. Ще бъда много лаконичен. Срещнаха се два силни отбора, от които единият победи. Това мога да направя като коментар за вчерашния мач“, продължи наставникът на ЦСКА 1948.

„Може да има бушони, които са изгорели и да не са наказани точно тези, които трябва“, добави Любо към въпроса със съдиите.

„Нямаме кадрови проблеми преди мача. За момента всички са здрави. Футболистите са добре. Радваме, че мога да тренирам с всички футболисти и те са на мое разположение“, каза още Пенев