Любов от най-чист вид: Мамо, няма да те изоставя!

Прегръдката на малката коала Фантом, която разчувства света

Новини
16:59 - 06 Януари 2020
2043
Любов от най-чист вид: Мамо, няма да те изоставя!

В дните, в които цял свят е съпричастен с Австралия, а населението на острова бедства от пожарите, изпепелили милиони хектари растителност, любовта е едно от нещата, които ни стоплят сърцата. Снимката на малката коала, прегърнала майка си, обиколи света за миг, а животните ни показаха колко сме далеч от истината, колко по-истински са техните чувства. Прегръдката на малкия Фантом за мама Лизи е многозначителна и не трябват думи.

Лизи и Фантом се възстановяват в отделение в болница в Зоопарк в Австралия. И се справят чудесно, въпреки че не са засегнати от пожарите, но с тях е станал друг инцидент.

Едва ли има по-силна любов на земята от тази между майка и нейните деца. Те са отдадени един на друг. Независимо от вида, майката винаги ще бъде майка, готова да пожертва всичко за благополучието на потомството си.

Двете коали от Австралия доказват това за пореден път.

Преди две седмици Лизи и нейният весел Фантом бяха ударени от кола. След инцидента те бързо са прехвърлени в болницата за диви животни в Австралия. За щастие 6-месечното бебе не е получило никакви наранявания, но майка му е трябвало да претърпи операция, тъй като белите й дробове са засегнати и е имала травма на лицето.

По време на процедурата прекрасното бебе не искаше да остави майка си и беше плътно прилепено към нея.
Ветеринарният лекар разбра, че би било за най-доброто, ако ги оставят да се придържат един към друг и да осигурят комфорт, тъй като разделянето им лесно може да ги травмира и да ги разтревожи.

Благодарение на лекарите и топлината на прегръдките на Фантом, операцията премина добре.