Майкъла: Сега ЦСКА трябва да бие на "Лаута"

Рано е да се говори за детронация на Лудогорец, заяви бившият шеф на "Армията"

Спорт
16:22 - 29 Септември 2023
3298
Майкъла: Сега ЦСКА трябва да бие на "Лаута"

"Първенството е интересно, тепърва се задават още интересни мачове! Рано е да говорим за титлата, има много време. Лудогорец показва колебания, но когато дойде европейски мач, виждате - отнесоха Спартак (Търнава). Европейските мачове са най-важни, те показват колко струваш, там са големите пари, там те гледат. Има достатъчно време Лудогорец да си навакса изоставането", заяви бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев.

Той направи коментар относно изминалия кръг в родния шампионат. Според бизнесмена е рано да се говори за край на доминацията на отбора на Лудогорец, който е на 12 точки от първото място, с два мача по-малко от лидера Локомотив (Пловдив).

"ЦСКА е конкурентът за титлата на Лудогорец, макар че трябва да кажем, че Левски играе силно. Локомотив (Пловдив) и Черно море също. Силно, силно - за нашето първенство. ЦСКА се съвзе, сега трябва да бием на "Лаута". След това другите важни мачове са с Левски и Лудогорец. От тези три мача ЦСКА минимум трябва да вземе седем точки. Левски ще се бори за бронзовите медали, това не е малко.

При ЦСКА 1948 има явно отстъпление, но това не е изненадващо. Когато махнеш фигури като Любо Пенев и Ради Здравков, какво очакваш да стане! Славия направи голяма грешка с Бакеро. На испанеца не му се получиха въобще нещата и сега отборът ще трябва да се съживява. Дали ще се измъкнат от трудната ситуация - ще видим. Както казах, първенството е интересно", каза Майкъла.