Майката на Даная: Започваме със съдебните битки

Никога не преживяваш тази история, никога не минаваш през нея, оставяйки я отзад, сподели Ани Стоянова

Общество
09:38 - 28 Декември 2023
2838
Майката на Даная: Започваме със съдебните битки

„Да кажеш, че си минал, преживяваш или си преживял тази история е крайно невярно. Никога не я преживяваш, никога не минаваш през нея, оставяйки я отзад, ти живееш с нея и с времето се учите да се стиковате с трагедията, за да можете да оцелявате. Не е естествения ми хабитат и се уча да живея с това. Ако откажа да го приема и откажа да искам да продължа, то не бих била нужна никому“.

А според одита на „Медицински надзор“ при лечението на Даная няма никакви установени нарушения.

„По документи всичко е точно, дори там пише, че аз не съм ходила да взимам медикамент от ИСУЛ, а са го имали наличен. Има и доста други скандални неща. Чакаме да окомплектоваме всичко и започваме със съдебните битки“, каза Ани Стоянова.

„Ако останеш сам в тази история си обречен на гибел, няма как да оцелееш. След Даная освен нейния живот и моят беше приключен. Тогава се появиха невероятни хора, които буквално ми спасиха живота. Болката е толкова силна, че дори не ти дава да си поемеш дъх. Ако няма някой, който да счупи тези окови, като ти праща любов и обич и когато ти опитваш да дадеш такава, болката бива нападната от всички страни и в един момент успява да се пропука“, допълни майката.