Марешки: Да не се доверяваме на измамници

Политикът благодари на всички партии в коалицията и допълни, че заедно стават по-силни

Политика
20:54 - 24 Май 2019
2632
Марешки: Да не се доверяваме на измамници

Най-важното тази неделя е народът да не се довери на политически брокери и измамници, каза тази вечер във Варна лидерът на "Воля" и водач на листата на коалиция "Воля - Българските родолюбци" Веселин Марешки при закриването на кампанията на формацията за европейските избори.

Марешки благодари на всички партии в коалицията и допълни, че заедно стават по-силни. Време е тези, които предадоха обединена Европа, да си платят, каза още от трибуната Марешки. Той призова присъстващите в неделя да не се разпилява патриотичният вот, вотът на честния българин. 

Призовавам да се консолидираме и да се поздравим, че сме минимум трета политическа сила след изборите, заяви още лидерът на "Воля". "Кажете "Да" на българското родолюбие с нр. 23 в неделя", каза той. Марешки заяви още, че не трябва да се допусне 26 май да се превърне в "поредния ден на лъжата".

На митинг-концерта, в който участва Васил Найденов, присъстваха и коалиционните партньори - Български земеделски съюз "Александър Стамболийски", Българска социалдемократическа партия, Народна партия "Свобода и достойнство", Християндемократическа партия на България, Политическа партия "Обединена социалдемокрация".