Марешки гони "метежниците" от кръстовищата

Лидерът на "ВОЛЯ" потвърди новината на Lupa.bg, че БСП е за ВНС

Политика
13:22 - 25 Август 2020
4009
Марешки гони "метежниците" от кръстовищата

Лидерът на "ВОЛЯ" Веселин Марешки се включи към исканията блокадите на кръстовищата в София да бъдат разбити и нарече протестиращите "метежници". 

"За всички вече е ясно, че протестите се изродиха, бяха яхнати от стари компрометирани лица и все повече предизвикват недоволството на свободните граждани. Въпрос на дни е именно те да изметат блокадите от кръстовищата. Все повече хора осъзнават, че тези блокади са дело на задкулисните кукловоди, които искат хаос и анархия и които са си намерили подходящи марионетки да го свършат.

Свободните граждани вече няма да допуснат някой да им нарушава правата", категоричен е зам.-шефът на Народното събрание. 

И потвърди новината на Lupa.bg, че част от депутатите на БСП също са готови да подкрепят искането за свикване на Велико Народно събрание. 

"По всичко личи, че Велико народно събрание ще има. Имаме информация, че БСП ще подкрепят идеята след среща на Нинова с посланик на западна държава.

Всъщност това не се случва за първи път. Няколко пъти в парламента сме били свидетели на обръщане на позицията на социалистите след натиск от определено посолство. Така беше, например, при гласуването за модернизирането на армията. Да не говорим за разкритията с кого са съгласували номинацията на Радев за президент. Явно социалистите не могат да водят самостоятелна политика и се въртят в посока, зададена от външни фактори", коментира фармабизнесменът.