Марица и Долно Езерово се опълчиха на БФС: Не ни е страх от инквизационните методи

Спорт
17:30 - 25 Март 2022
2138
Марица и Долно Езерово се опълчиха на БФС: Не ни е страх от инквизационните методи

Марица Пловдив излезе с официална позиция във Фейсбук, в която изразява своята подкрепа към клубовете, чиито представители присъстваха на Конгреса на 18 март. Пловдивчани пишат, че не ги е страх от инквизационните методи на така наречената футболна централа.

„ПФК МАРИЦА 1921 ПЛОВДИВ изразява своята подкрепа към клубовете, чиито представители присъстваха на конгреса от 18 март и е солидарен с тях“, написаха от Марица.

„Сегашното ръководство на БФС е компроментирано и води българския футбол към невиждани дълбини! Той трябва да тръгне по друг път - този на развитието! И ако цената за това е 15 000 лева сме готови да я платим“, добавиха от клуба.

„НАС НЕ НИ Е СТРАХ от инквизиционните методи на така наречената футболна централа“, завършва позицията на Марица Пловдив.

ФК Долно Езерово също заяви подкрепата си към Димитър Бербатов в битката за президентския пост в БФС. Клубът изяви готовност да преустанови участието си в А ОФГ – Бургас в знак на солидарност към изключените отбори от Българския футболен съюз.

Ето какво написаха от клуба:

„Ние от ФК ДОЛНО ЕЗЕРОВО потвърждаваме подкрепата си към законно избраният президент на БФС - Димитър Бербатов и неговият екип!

В знак на солидарност към неправомерно изключените клубове от първенствата на БФС сме готови да преустановим участие в А ОФГ - Бургас!"