Мария Бакалова става жена на Тръмп

Българска звезда в Холивуд ще влезе в ролята на бившата съпруга на американския милиардер

Актуални новини
13:25 - 30 Ноември 2023
5770
Мария Бакалова става жена на Тръмп

Нова роля и нова провокация предстои за младата българска звезда в Холивуд Мария Бакалова. Бургазлийката ще влезе в ролята на Ивана Тръмп - бившата съпруга на милиардера Доналд Тръмп, станал впоследствие президент на САЩ.

Мария Бакалова е ангажирана за филма The Student, режисиран от иранския режисьор Али Абаси, съобщават Deadline и Variet, цитирани от БТА. 

В ролята на младия Доналд Тръмп влиза Себастиан Стан, когото зрителите познават като Бъки "Зимния войник" Барнс в комиксовите филми на Marvel Studios и от сериала Pam & Tommy, където изигра рок музиканта Томи Лий. Стан не е единственото популярно лице, с което Бакалова ще работи във филма. Джеръми Стронг, изиграл Кендал Рой в сериала "Наследници" (Succession), също има роля.

The Student ще разкаже за амбицията в един свят на корупция и измами. Описван е като история за ментор и неговото протеже. Във филма Dumb Money (2023 г.), който не е разпространяван официално у нас, Себастиан Стан влезе в ролята на родения в България предприемач Влад Тенев.

Сценарият на филма за Доналд Тръмп ще бъде написан от Гейбриъл Шърман, автор на книга за бившия шеф на Fox News Роджър Ейлс. Същата книга стана вдъхновение за сериала The Loudest Voice с Ръсел Кроу в главната роля.

Режисьорът на предстоящия филм - Али Абаси, придоби популярност с Holy Spider, избран за предложението на Дания за "Оскар" тази година.

Разказът за журналист, разследващ сериен убиец в Иран, се състезаваше и за "Златна палма" в Кан. Абаси отвъд това е режисирал и два епизода на хитовия сериал на HBO "The Last of Us: Последните оцелели".