Мария дала 315 бона за училище на дъщеря си

Нещо за четене
17:56 - 18 Септември 2020
6666
Мария дала 315 бона за училище на дъщеря си

Мария, която се отказа от кариерата си на фолк певица, е пръснала 315 хиляди лева за 7-те години обучение на дъщеря си Марая, пише в. "Уикенд". Всяка година Отварачката на драго сърце плаща по 23 000 евро, колкото е тарифата за обучение в престижното Англо-американско училище в Панчарево, където събира ум и знания на наследницата й.

Изчисленията показват, че Мария е дала над 300 бона, за да образова единственото си отроче. Това обаче не притеснява пенсионираната певица, защото на първо място за нея е елитното образование на дъщеря й. В школото учат предимно деца на дипломати и бизнесмени, каквато среда иска за наследницата си миньончето от Стара Загора. Таксата там е по-голяма от цената на обучение в елитните британски колежи “Оксфорд” и “Кеймбридж”, където учебната година е около 9 хиляди паунда, т.е. по-малко от 20 бона.

Бившата пайнерка е и нещо като личен шофьор на Марая. Репортер на изданието засече Отварачката на път за школото в ранните часове на деня. Заралийката става всяка сутрин в 7 часа и към 7:30 се отправя към Панчарево. Певицата държи лично да води и взима наследницата си от скъпото училище.

“Искам най-доброто за дъщеря си. Аз не можах да се образовам и останах само със средно образование от квартално училище в Стара Загора, но няма да позволя това за Марая. Инвестирам в нейното обучение, както и не бих позволила да пътува с градския транспорт, нито с училищния автобус”, признава Отварачката.

Същото учебно заведение посещава и дъщерята на Азис – Рая, но костинбродският славей дава по 3 хилядарки за училищния рейс и няма притеснения от това наследницата му да пътува с бусчето на школото, което е сравнително ново.