Мария Игнатова с 10 бона заплата

През ключалката
13:03 - 10 Юли 2020
4337
Мария Игнатова с 10 бона заплата

Мария Игнатова ще се разписва срещу 10 000 лева заплата в "Папараци - ново 20". Месечното възнаграждения на Венета е било 6000 лева, научи Lupa.bg. Въпреки кризата, бившата водеща на "Господари на ефира" се е договорила за доста добра заплата и ще получава почти двойно на Венентиното възнаграждение.

Близо два месеца са продължили преговорите между Иван и Андрей и новата водеща на предаването им "Папараци" по бТВ. След два сезона и половина Венета Райкова бе махната от шоуто.

Като част от мерките срещу пандемията от коронавирус бТВ свали външните си продукции, за да пести бюджет. Сред свалените предавания бе и "Папараци", а продуцентите използваха случая, за да се разделят с Венета Райкова. След дълги месеци без никакви доходи от септември златен дъжд ще се изсипе на Мария Игнатова. Като водеща на предаването, блондинката ще получава доста по-добра заплата от предшественичката си. 

Предаването също ще претърпи промени - ще бъде с по-комедийна концепция, а освен да води, Мария ще застава и срещу звездите по време на интервютата им.