Мъже на ръба на нервна криза играят в Сатирата

"Адиос мучачос" e брилянтна комедия за двама бащи, съмнителни майки и една твърдоглава адвокатка

Култура
15:15 - 23 Ноември 2021
2332
Мъже на ръба на нервна криза играят в Сатирата

Инвестиционен банкер и кино режисьор, двама мъже на ръба на нервна криза, играят в новия спектакъл на Сатирата. Премиерата на "Адиос мучачос" от Михаел Вегер е на 26 ноември, а следващите представления са на 1 и 12 декември, съобщават от трупата.

Преводът е на Владко Мурдаров. Постановката и музикалното оформление са на Борислав П. Петранов, а сценографията и костюмите - на Ханна Шварц. Хореограф е Татяна Янева. В ролите са Красимир Куцупаров, Явор Борисов и Елена Атанасова.

Двама мъже, в разгара на кризата на средната възраст, в чакалнята на родилен дом. За пореден път ще стават бащи. Нервите им са на ръба. Те откриват все повече и повече общи неща. Когато внезапно се появява една жена.

"Това е брилянтна комедия за двама бащи, съмнителни майки и една твърдоглава адвокатка. През смеха се поставят много сериозни теми. А тези двама бащи просто трябва да ги обичаш. С всичките им странности и страдания. Дамите, които неочаквано преобръщат живота им, може би, няма да бъдат лоши родители", разказва Борислав П. Петранов.