Меган Маркъл: Бъкингам е смърт за душата ми

Херцогинята на Съсекс не можела да издържи непосилния товар на короната

Новини
20:58 - 17 Януари 2020
45733
Меган Маркъл: Бъкингам е смърт за душата ми

Меган Маркъл може "най-накрая да диша" след радикалната стъпка да се откаже от "смазващия душата"  живот на кралска особа. Тези терзания на херцогинята на Съсекс разкрива неин приятел. 

Миналата седмица Хари и съпругата му хвърлиха бомба в Бъкингамския дворец, след като обявиха, че искат да се откажат от титлите си и да напуснат кралското семейство, за да станат "финансово независими" и да споделят времето си между САЩ и Канада.  

Според думите на приятеля на Меган, херцогинята не можела да търпи повече нито миг живота на кралска особа, който за нея се оказал непосилен товар. 

Източникът е споделил пред в. "Сън": "Тя е казала на най-близките си приятели, че душата ѝ е смачкана, че решението да напуснат е било въпрос на живот или смърт, имайки предвид смъртта на нейната душа". 

"Тя също е усещала, че не може да се отдаде максимално на Арчи като майка, ако не продължи да бъде самата себе си. Тя е чувствала, че тя не може да бъде такава, ако остане в рамките на кралското семейство.

По думите ѝ, тя е искала да опази Арчи от стреса и притесненията. Според нея, средата там е токсична за него, защото е имало твърде много напрежение и натрупано неудовлетворение".