Мегз се отдава на благотворителност

Красавицата от Раковски ще продава ненужните вещи на популярните личности

През ключалката
11:14 - 18 Март 2019
3025
Мегз се отдава на благотворителност

Дизайнерката Миглена Каканашева е решила да се отдаде на благотворителност. Красавицата от Раковски сподели с почитателите си последната си идея - да продава ненужните вещи на популярните личности на символични цени и да дарява събраните средства за благородни каузи.

"Кръстила съм си я - активно добро. Днес парите на никого не стигат. На хората им е трудно да отделят пари да помагат на друг, когато те самите и без това нямат. Но ненужни вещи всеки има много и би ги дал, за да помогне на хора в нужда. И накрая да ги продам на супер символични цени - 5/6 пъти по-ниски от истинската им стойност. Това няма да е проблем. Аз съм царицата на онлайн продажбите. Имам вече отлично развита пазарна мрежа, в която за секунди мога да продам всичко. Защо да не я използвам за нещо социално полезно и смислено", написа в социалната мрежа брюнетката.

Идеята се посрещна с огромна подкрепа и стотици комплименти от последователите й, които окачествиха идеята като една от най-добрите й. Мегз веднага започна да следва новата си инициатива и пусна кратки видеа с 5 продукта, които обяви за продажба. Феновете ѝ направо полудяха. След продуктите имаше марков парфюм за 600 лв, който хубавицата продаде за 100 лв и марково колие, за което дизайнерката поиска едва 20лв. В края на деня Мегз побърза да се похвали, че продуктите са се продали моментално и че за един от тях е имало осем хиляди записали се души.

"Отдавна искам да започна да го правя, но все го отлагах. Преди години нямах достатъчно пари, контакти и популярност. После нямах време. После мислих как да го организирам... и си минаха години. И всеки ден изпитвам вътрешно неудовлетворение, че не го правя. Е сега съм решила и започвам лека полека ей тук в сторитата си. Пък докъдето стигне", заключи миньончето.