Миглена Ангелова сменя Билалов в "Стани богат"?

Нико Тупарев е във възторг от участието на русчуклийката във "ВИП Брадър"

През ключалката
12:05 - 12 Юли 2019
46818
Миглена Ангелова сменя Билалов в "Стани богат"?

Викторината за многознайковци "Стани богат" си търси нов дом, след като стана ясно, че заради изчерпания бюджет на БНТ ултраскъпото шоу няма да се завърне в държавния канал. Продуцентът Нико Тупарев е в напреднали преговори с три телевизии, но интересните новини от кухнята не спират дотук, научи ексклузивно Lupa.bg.

Освен нов дом от есента, предаването почти сигурно ще има и нов водещ. Въпреки успешните изяви на Михаил Билалов, той ще се раздели с благата работа, тъй като лицето му се идентифицира твърде силно с БНТ. Първоначално Тупарев смятал да върне на мястото на екранния Джаро старата си дружка Ники Кънчев, но сътрудници му подсказали блестящата идея да опита с дама за лице на викторината.

Продуцентът вече се е свързал не с друг, а с шармантната Миглена Ангелова, която предизвика истински фурор в сезона на "ВИП Брадър", който не само спечели, а и по-късно претвори в книга. Интелектуалното излъчване на русенката и леко скандалната нотка, която носи палавият й личен живот, я правели идеален кандидат според Тупарев.

Мадам "Искрено и лично" е обещала да даде отговор след като се върне от почивка на морския бряг, където е с част от огромната си фамилия. Предвид липсата й на сериозни ангажименти в момента обаче, вероятността той да е положителен е доста висока.