Михаела Маринова: Гарванът е благодарен за подкрепата на всички, които усетиха красивата му душа!

Скоро ще се роди първото ми дете – дългоочакваният ми дебютен албум

Топ
15:39 - 18 Декември 2019
7131
Михаела Маринова: Гарванът е благодарен за подкрепата на всички, които усетиха красивата му душа!

Преди няколко дни певицата Михаела Маринова спечели шоуто „Маскираният певец“. Вотът на зрителите определи Гарвана за победител, зад чиято маска се криеше певицата Михаела Маринова цели тринайсет епизода. Зрителите помнят талантливата Михаела и с победата й във формата „Като две капки вода“ през 2017 година, както и с участието й в третия сезон на „X Фактор”. Срещнахме се с младата певица за да ни разкаже малко повече за "Маскираният певец" и емоциите след края на шоуто.

- Здравей и честита победа! Как се чувстваш след като спечели „Маскираният певец”?

- Здравейте! Щастлива съм! Това беше невероятно приключение, което вдигна на друго ниво таланта ми на имитатор. Гарванът е благодарен за подкрепата на всички, които усетиха красивата му душа по зловещата маска и пожелаха да го видят победител!

- Как успя 3 месеца да криеш от близките и семейството си, че участваш в риалитито?

- Истината е, че не ми беше особено трудно. Работя по първият си албум и съм всеки ден в студиото. Родителите ми много добре знаят това и моментът беше страшно подходящ. Александър играе в Търново и нямаше как да знае какво правя всяка секунда в София. Колегите ми в университета редовно подпитваха знам ли нещо за героите в шоуто,  в работата на майка ми също имаше спекулации и залози кой кой е, но не се огънах пред любопитството им и получих статуетка със стойността на "Оскар" за мен!

- Освен финала, кой за теб е най-запомнящият се момент в шоуто?

- Запомнящо се бе всичко от ден първи! В момента , в който получих поканата знаех, че влизам в един жесток филм, от който няма да има излизане. Трябваше ми доста време, за да се адаптирам към образа.

- Как избра кои песни да изпълниш?

- Това беше най-трудната част за мен от цялото шоу! Тъй като трябваше да прикриваме гласовете си се стараех да избирам песни , които да не напомнят моето звучене. Така че песните ми бяха все такива, които никога никъде не съм пяла - освен в банята, но много харесвам и винаги съм искала да изпея. Преправях също така гласа си. От дублирането на анимации бях овладяла детския тембър и залагах доста на него.

- Какво се случи с костюма на Гарвана? Можеш ли да си го вземеш за спомен?

- Костюмът беше толкова тежък! Аз съм 48 кг , а той е 35 кг . Кремена Халваджиян е изключителен дизайнер! Шегувахме се , че трябва да ми го дадат за зимата, за да ми топли! Не можах да си го занеса вкъщи, но ще остане винаги в сърцето ми.

- Каква беше реакцията на приятелят ти Александър? А на семейството ти?

- Реакциите на близките ми преминаха през много фази. Първо радост , после шок и накрая ми се ядосаха за това, че съм ги лъгала толкова време (смее се)! Гордеят се с мен.

- В началото на тази година с любимия ти бяхте обзавели детска стая в дома му. Планирате ли скоро да й намерите обитател?

- Любовта ни е в етап, в който сме си самодостатъчни и имаме да сбъдваме още много мечти в професиите си. Тази детска стая в момента е мое музикално студио. Там ще се роди първото ми дете – дългоочакваният ми дебютен албум. Планирам да се появи на пазара през пролетта и да го представя с голям и запомнящ се концерт.