Мис Суши : Почувствах се омерзена !

Дженифър Равало разказа още пикантерии от сценката с Кобрата, нае адвоката на Ар Кели

Спорт
19:16 - 29 Март 2019 (обновена)
3573
Мис Суши: Почувствах се омерзена!

Сагата около "Целувката на Кобрата" продължава с пълна сила и едва ли скоро страстите ще утихнат.

Дженифър Равало - репортерката, която попадна в обсега на Кобрата и неговата целувка, направи няколко любопитни изказвания, дори свика и пресконференция със своя адвокат, отправяйки няколко искания.

Медиите отвъд Океана публикуваха изказвания на привлекателната и предизвикателна дама, която работи като репортер в Vegas Sports Daily.

Тя иска да предприеме правни действия срещу българския боксьор. Нормално - така са я подучили.

"На партито след победата над Богдан Дину, Пулев се държеше нормално, все едно нищо не се е случило. И ме помоли да махна целувката от интервюто. Аз, разбира се, не премахнах този кадър, защото исках хората да видят какво направи с мен. Предисторията е, че попитах Кубрат дали може интервю след мача и той каза "Да". Започнах интервюто и по средата той ми грабна лицето с ръце и ме целуна. Бях шокирана и смутена, не знаех как да реагирам", каза Равало.

"След това отидох до масата, за да прибера моите неща в раницата си, а той сграбчи двата ми хълбока и ме притисна към себе си. После се отдалечи, без да ми каже нищо и се засмя", разкри още г-жа Равало, известна още като Мис Суши.

Репортерката е наела адвокат - Глория Олред, която ще й движи нещата и много иска Пулев да си понесе последствията.

"Не насърчавах по никакъв начин и не съм се съгласявала с г-н Пулев да награби лицето ми и да ме целува. Аз бях на боксовия мач като професионален член на медиите - каза още Равало. - Не смятам за приемливо целуването на жена без нейно съгласие. Това, което ми се случи, беше отвратително, чувствах се унизена. Нито една жена не трябва да бъде третирана по този начин", завърши американската репортерка.

77-годишната юристка Глория Олред е известна с това, че се бори изключително активно за защитата на правата на жените. В момента тя е адвокат на някои от дамите, които твърдят, че са жертви на сексуално посегателство от певеца Ар Кели.

Адвокатката е известна със случаите си, свързани със защита на правата на жените, с които се занимава от десетки години. Тя представлява една от жените, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз, въпреки че дъщеря й е част от адвокатския екип на Уайнстийн.

Олред не е бягала от светлината на прожекторите и поема дела срещу хора с голяма власт. Тя е адвокат на 33 жени, които обвиняват Бил Козби в сексуален тормоз, и жена, която има подобни обвинения срещу Доналд Тръмп, малко преди той да стане президент. Освен това се е изправяла срещу Чарли Шийн, Тайгър Уудс и Еди Мърфи. За капак се занимава с дела за дискриминация към малцинствата.

В интервю за “Гардиън” от миналата година Олред споделя, че не си е взимала почивка от средата на 80-те години. Миналата година Netflix пусна документален филм за работата и живота й.