Миската Джулиана се разплака за майка с и в „Сървайвър“

Нещо за четене
11:27 - 22 Март 2022
3067
Миската Джулиана се разплака за майка си в „Сървайвър“

Като малко дете се разрева една от участничките в „Сървайвър“. Миската Джулиана не можа да спре сълзите си, след като при неочакван обрат в риалитито остана без покрив и храна, видя Lupa.bg. „Много съм гладна! Мамо, къде дойдох!“, разхлипа се красавицата, която, освен че има титла от конкурс за красота е и футболна съдийка.

След поредното прегрупиране в „Сървайвър“ Джулиана попадна в новото племе на „Безименните“ заедно с маркетинг специалистката Александра, учителя по физическо Денис и шампионката по джиу джицу Мила, а всички те бяха пратени на див плаж без подслон, огън, сечива и каквото и да било за ядене.

„Винаги съм имала покрив, храна, семейство и близки, които ме подкрепят. Сега разбирам колко са важни малките неща, които не оценявам“, каза през сълзи Джулиана.

Въпреки глада и трудностите, участниците в отделните племена не спряха да кроят стратегии, да влизат в коалиции и да чертаят схеми кой ще е следващият изгонен. „Безименните“ вдигнаха мерника на Александра и Мила, в „Бонток“ на прицел е фитнес треньорът Ванко, а в „Ифугао“ - лекарят Иван.