Мистериозна пирамида виси над Невада (ВИДЕО)

НЛО или природен феномен е това, питат се хората под нея

Мистика
15:42 - 02 Юни 2023
5836
Мистериозна пирамида виси над Невада (ВИДЕО)

Мистериозното появяване на пирамидата в небето над Невада шокира местните жители и привлече вниманието на световната общественост. Необикновеното нещо се появява в нощното небе на 28 май 2023 г. Местни жители, които случайно стават свидетели на това събитие, записват невероятно видео, превърнало се в една от най-обсъжданите теми не само в Америка, а и сред уфолозите от цял свят.

На видеото се вижда как странен обект, наподобяващ пирамида, се носи въздуха и излъчва ярка светлина. След това също толкова мистериозно започва да изчезва, постепенно избледнявайки и „разтваряйки се“ в космоса. Снимащият случващото се не спира да държи камерата включена с надеждата НЛО-то да се върне. Но мистериозният обект не се появява отново, оставяйки много въпроси без отговор.

Много уфолози и други изследователи се питат какво е това и какви събития предизвикват появата на тази пирамида в небето над Невада. Скептиците твърдят, че подобни инциденти се дължат на природни явления или мащабни измами. Други настояват, че това видео е неоспоримо доказателство за съществуването на напреднали извънземни цивилизации.

Все повече подобни събития се наблюдават по света. Някои смятат, че това е просто игра на природата или модерното изкуство. Но уфолозите настояват, че тези наблюдения са признаци за извънземен живот и технологично напреднали цивилизации. Интернет вече е пълен с теории и предположения за произхода на тази мистериозна пирамида, изследователи и любители активно обсъждат всеки детайл от видеото.