Младеж без книжка потроши две коли и гаражна врата в Лясковец, избяга

Новини
11:07 - 28 Декември 2022
1517
Младеж без книжка потроши две коли и гаражна врата в Лясковец, избяга

Екшън по Коледа е завършил с две блъснати коли и смачкана гаражна врата в местността Черникова бара в Лясковец, свидетелстват снимки в социалните мрежи.

Инцидентът станал около 2 ч. през нощта срещу Стефановден на ул. "Стойчо Куртев" в Лясковец. Младеж с ауди помел с мръсна газ паркираните коли и избягал от местопроизшествието. От коментарите става ясно, че за щастие няма пострадали, а материалните щети по смачканите Опел и Фолксваген Поло били малки. 

Джигитът бил установен 2 часа по-късно.  Той е 18-годишен местен жител, който не притежава книжка. Според коментарите във фейсбук групата "I see you КАТ област Велико Търново", младежът е бил и пиян по време на инцидента. Но тъй като е минало време, докато го установят, не е тестван за алкохол с дрегер, казаха източници от полицията.

Произшествието е обработено по административен ред. 
"Аз искам да попитам родителите на шофьора, който е на 18 г., защо по дяволите сте дали колата? Оправдания, че не знаете, не вървят, защото не за първи път това ауди си пали гумите точно на тази улица", коментира в мрежата Даниел Спасов.