Моделка иска да се „омъжи” за кучето си

Елизабет Хоат стигнала до това решение след 220 неуспешни срещи с мъже

Любопитно
16:38 - 24 Юли 2019
4715
Моделка иска да се „омъжи” за кучето си

Британката Елизабет Хоад, която е на 49 години и живее в Аскът, графство Бъркшър, е решила да се „омъжи” за кучето си, тъй като вече се е отказала от мъжете след 220 неуспешни срещи.

Бившата моделка иска да убеди свещеник от местната католическа църква да благослови нейния свещен съюз с 6-годишния голдън ретриийвър Логан.

Двамата „влюбени“

Англичанкатае решила да носи златна брачна халка, а Логан да има златен нашийник, бомбе, сако и вратовръзка.

На церемонията ще кумуват неговите приятелчета – хъскитата Аякс и Беър. Елизабет желае церемонията да се проведе на 2 август, когато се навършва точно една година, откакто тя е спасила Логан от кучешкия приют.

Щастливецът Логан

На церемонията ще присъстват 20 приятели на бившия модел, а след това ще отидат на меден месец в хотел, където пускат кучета.

В очакване на церемонията

Елизабет, която досега се е сгодявала два пъти, но никога не се е женила, казва: „Приключих с мъжете. За осем години излязох на 220 срещи, след като се бях регистрирала в шест сайта за запознанства, и всички те се оказаха пълен провал. Затова реших, че сватбата с Логан ще е една добра идея”.

Елизабет през златните си години

„Той е винаги до мен и ние много се обичаме. Някои могат да си помислят, че съм напълно побъркана, но чувствам, че съм взела правилното решение. Това е моят начин да заявя, че завинаги ще бъдем заедно”, допълва Елизабет.

Превод от в. „Сън”