Мощна заря разбуди "Бояна" посред нощ, Гущеров гърми в чест на жена си

Младият милионер щастлив, че жена му се излекувала от грип, устрои светлинно шоу за 35-годишнината й

Ексклузивно
15:34 - 13 Януари 2023
11236
Мощна заря разбуди "Бояна" посред нощ, Гущеров гърми в чест на жена си

Мощен гърмеж събуди елитния столичен квартал "Бояна" заради милионерската съпруга Светлана Гущерова. Оказа се, че в нейна чест е организирана близо 10-минутна заря посред нощ, оплакаха се жители на баровския квартал.

Миналата седмица бившата плеймейтка бе разделена с мъжа си Христиан заради върлуващия зимен грип, който двойката си донесе от новогодишното пътуване до Виена. Състоянието на Светлана наложи да бъде хоспитализирана за няколко дни. След като лекарите овладяха положението, завръщането й в боянското имение на Гущерови бе отбелязано с мощна и шумна десетминутна зара.

"Това е подарък за Светлана за 35-ия й рожден ден. Беше по-миналата седмица, но не можахме да го отбележим, понеже тя се разболя", обяснил на съседи в елитната махала Християн Гущеров.

Явно няколокодневната раздялата със съпругата му е била трудна и болезнена за Христиан Гущеров, и затова е решил да отзнаменува изписването й бохемски. Редови съкварталци на фамилията нямат спомени над къщата на Гущерова да са е гърмяла пиротехника даже и покрай раждането на трите им деца. Някои от съседите подали сигнал на 112 заради силните гърмежи и зарята, но когато патрулен екип пристигнал на място, вече всичко било приключило.