На кои зодии новолунието в Близнаци ще повлияе най-силно?

Мистика
14:50 - 27 Май 2022
2189
На кои зодии новолунието в Близнаци ще повлияе най-силно?

На 30-и май ни очаква новолуние в знака на Близнаци. Събитието носи ново начало и ни окуражава да говорим открито за необходимостите си. Както и да задаваме много въпроси, да изследваме нещата, да стартираме нови проекти. Ето на кои зодии ще повлияе най-силно, според "Bustle". 

Овен 

Новолунието може да донесе известно напрежение, свързано с начините, по които Овните изразяват себе си. Те са кардинални огнени знаци, което значи, че за тях е важно да говорят за необходимостите си и да изразяват себе си. Сега на фокус ще е именно как те комуникират с другите и как създават връзки с тях.

Стават по-уверени, но трябва да внимават, защото може да има пречки в комуникацията.

Да подбират думите си внимателно и да имат предвид гледната точка на околните, за да няма големи неразбирателства. Да внимават и с писането на мейли, съобщения.

Близнаци 

По време на новолунието Близнаците ще са фокусирани най-вече над себе си и своя свят. Може да усетят натиск да завършат някои започнати неща и да спазят срокове - нека знаят, че ще са заети и натоварени. Подходящо време да завършат свой личен проект или работата по своя цел и така да могат да си изберат следващото предизвикателство. Напоследък станаха по-мъдри и наградите за здравата работа ги очакват. Може да са натоварени и изморени, но е добре да се обърнат към приятели, близки, колеги.

Трябва да се грижат и за връзките си.

Дева 

Време е за шоу! Сега трябва да се организират отново, да подредят задачите си и да направят нови професионални планове. Нека видят каква е наградата, да се стремят към нея и отново да се фокусират над професионалните цели. Да помислят върху това къде искат да се видят след 1 година, що се отнася до кариерата. Да си поставят цели и да работят върху тях. Може да помислят и за нови начини на действие, за да имат повече успехи.