На среща с фенове: Костов засмян, Веско Методиев плаче, зоват за победа (СНИМКИ)

Дайте всичко от себе си да бъдем първа политическа сила, призова Командира

Политика
19:01 - 23 Март 2023
7970
На среща с фенове: Костов засмян, Веско Методиев плаче, зоват за победа (СНИМКИ)

Маси с бели покривки, червено вино и любимата джаз музика на Иван Костов заедно със самия него посрещнаха десните фенове пред централата на ДСБ на столичната улица "Кърниградска".

На импровизираната среща с избиратели дойдоха емблеми от зората на демокрацията - Екатерина Михайлова, Асен Агов, Найден Зеленогорски, Иван Иванов, а домакин бе лидерът на ДСБ и кандидат за депутат от ДБ-ПП ген. Атанас Атанасов.

Зад Костов е Иван Иванов, до Командира са Георги Ганев, Екатерина Михайлова, Асен Агов и Светослав Малинов

Хората бързаха да се здрависат с Костов, да вземат автограф, а той бе лаконичен пред микрофона: "Тук сме, за да дадем кураж да направите всичко от вас, за да бъдем първа политическа сила."

Костов раздава автографи на фенове

Въведение направи Светослав Малинов, който каза: "Не искам да съм смешен политик, който говори от името на Костов." Малинов се пошегува, че Командира е известен с липсата на чувство за хумор, което накара бившия премиер да се засмее.

Атанас Атанасов като лидер на ДСБ бе домакин на срещата с Командира. На нея дойдоха и Найден Зеленогорски, Иван Иванов, Асен Агов и други емблеми на ДСБ

Най-емоционален бе Веселин Методиев, който през сълзи каза, че се случват неща, на които не е вярвал, че ще стане свидетел- на войната в Украйна.

Навремето Иван Костов спря самолетите на оня пияница Елцин, напомни Методиев.

Властта не е на Радев и неговия гълъбарник, заяви от своя страна Асен Агов.

Да прекъснем похода на служебната власт, обърна се към  присъстващите ген. Атанасов. Станахме държава на институциите с изтекъл мандат, заключи той.

Пред вас стои много сложна задача- да изтриете срамното минало, заяви Екатерина Михайлова.Не ви завиждам! Кураж!, пожела на десните симпатизанти някогашната синя лидерка.

Снимки: Агнес Методиева