На вниманието на Рашков: Ченге нападна беззащитна дама в София

Крими
18:20 - 04 Ноември 2021
6979
На вниманието на Рашков: Ченге нападна беззащитна дама в София

Освирепял мъж, представител се за действащ полицай, нападна беззащитна жена в София, алармира потърпевшата пред Lupa.bg. В сряда следобед, докато разхождала домашния си любимец, той ненадейно уринирал край предната гума на паркираната от ченгето кола с редица институционални пропуски. 

Мъжът изскочил от возилото и започнал да заплашва жената с викове и й налетял на бой. "Поиска личната ми карта, аз го попитах в качеството си на какъв, показах му я отдалече и поисках да се легитимира", разказва уплашена тя. 

Охранителят на частен обект в съседство със случката се опитал да се намеси, но представилият се за правоохранител продължил да заплашва, че ще повали дамата с ритник. След като тя му напомнила, че районът е осеян с камери, но той не спрял и дори се опитал да ритне кучето. 

От снимките, които потърпевшата изпрати на редакционната ни поща се вижда, че въпросният се ползва не само със служебна карта от МВР, но и с пропуск, незнайно как, за Министерството на външните работи. 

Номерът на автомобила му е видим за органите на реда, така че може да бъде издирен, за да даде показания за скандалното си поведение.