Наглецът Явор Бахаров: Само аз ли съм се напил и съм заспал?

„Лошото момче“ на българския театър вече е почти на 40, но няма никакво намерение да се кротва

Шоу
17:33 - 25 Юли 2024
9054
Наглецът Явор Бахаров: Само аз ли съм се напил и съм заспал?

„Ако случаен човек се напие, няма проблем, но щом Явор Бахаров се почерпи малко, и то по повод, е голяма драма! За обикновен човек нямаше и пръста да си мръднат, щяха да го подминат като мръсно коте, но щом е Явор Бахаров, сеирджиите веднага викнаха линейки и медии“. Това заяви известният с изцепките си актьор, който явно няма да поумнее и след последната си издънка, когато беше намерен да се търкаля по гащи в Бургас.

Звездата от сериала „Съни бийч“ бе намерен заспал, в неадекватно състояние и полугол на ул. „Демокрация“ в Бургас. Той пристига в морския град, за да играе в хитовата постановка „Отчаяни съпрузи“ в Летния театър в града, а после решава да остане още няколко дни на морето, където празнува рождения си ден, но купонът излязъл извън контрол.

Какво точно се е случило след епичния гуляй, остава загадка, но артистът заспива на пейка, облечен само по бяла тениска и черни боксерки, а минувачите го подминават, мислейки, че е бездомник. Когато случайно преминаващи хора го разпознават, те викват линейка, тъй като не успяват веднага да го събудят и се притесняват за живота му. Един човек в тълпата се усъмнява дали има пулс и предполага, че може да му е прилошало заради горещото време.



Малко след като Бахаров се събужда, става ясно, че той се е бил почерпил. Започва да говори неясно и успокоява насъбралите се хора, че всичко е наред. Приканва ги да си тръгнат и да „развалят седянката“, защото нито има слънчев удар, нито е припаднал, а просто е „дремнал за кратко на пейката“.



Въпреки това линейката вече пътува към мястото по сигнал. Когато парамедиците пристигат, Бахаров категорично отказва да бъде прегледан или хоспитализиран.На въпроса как така е заспал само по долни гащи и къде е панталонът му,Бахаров отговорил:

„Откъде да знам, сигурно някой клошар ми го е откраднал“, и допълни:


Явор се обяснява на парамедиците

„Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка. И така да е, не виждам защо трябва да се прави такава драма около това. Хората трябва да разберат, че и аз съм нормален човек, който, като има рожден ден или като си свърши добре работата, може да си пийне една чашка“.

Ако знаех, че чак толкова внимание ще привличам с актьорството, щях да си избера друга професия, заяви за финал Явор Бахаров.



Според близки до звездата, ако половинката му Рая Пеева е била до него във въпросната вечер, подобни инциденти нямало да се случат.



Припомняме, че това не е първата изцепка на известния актьор, който преди броени дни навърши 39 години. Малкият брат на Захари Бахаров освен с таланта си, се прочу и с попадения в криминалните хроники. През 2020 г. се сдоби с условна присъда, след като беше хванат в Банско зад волана с 1,43 промила алкохол в кръвта и под въздействието на наркотици. През декември 2022 г. пък Бахаров бе отведен в Четвърто районно в София заради марихуана и това бе последната му публична издънка преди случката в Бургас.

„Лошото момче“ на българския театър вече е почти на 40 и е време да успокои темпото и да се държи като зрял мъж, смятат негови почитатели от артсредите.