Най-накрая – Михаела Филева разтвори деколтето!

Топ
22:42 - 07 Юни 2020
14432
Най-накрая – Михаела Филева разтвори деколтето!

След цели два сезона на музикалното риалити „Гласът на България“, в които сексапилната Михаела Филева залагаше основно на това да излага на показ  краката си, най-накрая младата треньорка се престраши да разтвори деколтето си и да покаже какво има там. Това се случва на живо тази вечер, по време на полуфиналния концерт в шоуто, видя Lupa.bg.

Михаела не беше на себе си от ентусиазъм и притеснения за участниците в отбора си, които води до финал, и може би не забелязва, че при всяко движение гърдите й са на ръба да изскочат от роклята, досущ като на колежката й Камелия. Филева стискаше палци на трима таланти – Илин Папазян, Елена Сиракова и Свет Георгиев.

Четири жени и четирима мъже отиват на големия финал на шоуто другата неделя, след впечатляващия концерт на живо тази вечер. Претендентите за престижната титла и за приза от 50 000 лева бяха определени след гласуване на зрителите.

Пловдивчанката Керана и бургазлийката Кристина продължават напред в отбора на Камелия. Безкомпромисните рокаджии Георги и Пламен ще се опитат да оправдаят надеждите за победа на Иван Лечев, който два пъти досега е триумфирал като треньор в шоуто. Хубавата Елена и амбициозният Илин са остриетата на Михаела Филева, а ромката Йоана и „българският Майкъл Джексън“ Алекс  ще се борят за победа в тима на Графа.