Най-после! Петканови се пенсионират

Нещо за четене
13:54 - 20 Септември 2021
5914
Най-после! Петканови се пенсионират

Александра и Даниел Петканов най-после решиха да си вземат малко почивка от социалните мрежи и временно да се пенсионират, видя Lupa.bg. Инфлуенсърите, които текат и от чешмата, явно са се усетили, че вече идват в повече дори и на феновете си и ще спрат да досаждат с постоянното си бутане да са навсякъде. На "прощалните" кадри Александра е с черна маска на лицето си, чрез която се старае да почисти кожата си. 

"С Дани взехме решение да си починем за малко от социалните мрежи и изявите! Предстоят ни важни събития и затова чувстваме,че е време да се отдръпнем от вихрушката, която ни е завъртяла през последните месеци, за да можем да посрещнем нещата, които ни предстоят на спокойствие. Когато се върнем ще разкажем повече. Обещавам", написа младото семейство преди минути. 

Решението на Александра и Даниел изненада много от феновете им, който заподозряха, че Алекс е бременна. Други пък смятат, че ще участват в някое ново риалити, заради което няма да имат достъп до интернет. Предстои да разберем каква е причината за това тяхно изненадващо решение.